Президентът сложи черта между себе си и Асен Василев и

...
Президентът сложи черта между себе си и Асен Василев и
Коментари Харесай

Румен Петков: Президентът сложи черта между себе си и Асен Василев и Кирил Петков

Президентът постави линия сред себе си и Асен Василев и Кирил Петков, изваждайки ги от служебния кабинет. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков по ТВ. „ Европа “. Той разяснява и оповестените планове на Кирил Петков и Асен Василев за нов политически план.

„ Политическата партия не може да бъде план. Тя би трябвало да има идеология, управнически поръчки. Аз не разясня този пошъл прочит на политиката, че не би трябвало да има идеология, а честни хора. Те двамата очевидно няма да се включат в плана, щом ще търсим честни хора. Проектите, ажиотажите, шантажите, спекулите, доста се надявам обществото да ги види задоволително в точния момент “, посочи водачът на АБВ.

Петков разяснява и работата на Асен Василев и Кирил Петков като служебни министри, като уточни, че и на себе си става скучен, като повтаря лъжите, които е изрекъл досегашния стопански министър. „ Не смятам, че има действителен резултат от този сериал " Очи Чёрные и " ококореная " “. Чух оня ден от министър Асен Василев, че имало всеизвестен растеж. Ако има поради цената на тока, цената на газа, инфлацията - без подозрение като резултат от неговото ръководство, има голям растеж “, сподели още Румен Петков. Той разкритикува още енергийния министър и съобщи, че е явна нищетата му.

Румен Петков обърна внимание, че има министри в служебния кабинет, които са дали отговор на упованията на хората и то не фанфарно и показно, а работейки. „ На първо място бих сложил министър Янаки Стоилов, министър Гълъб Донев, проф. Бозуков направи значително. Понякога тези, които не се чуват, са по-полезни от тези, които крякат.

Румен Петков направи и оценка на работата на 46-ото Народно заседание и постоянното чуване на министри от служебния кабинет. „ Аз бях предложил на премиера Янев да реалокира Министерски съвет в постройката на Народното събрание. Ще са им на разположение “, посочи той.

Румен Петков акцентира, че 46-ият парламент е бил следващата акция, доказателство за лъжата. „ И преди този момент Народно заседание Христо Иванов уволняваше основния прокурор всеки ден, закриваше профилирания съд и прокуратура. Мая Манолова се разправяше с „ Булгартрансгаз “. В това Народно заседание, когато основният прокурор беше извикан в събранието Христо Иванов от боязън не отиде. Сега влизаме в нов сериал, в който Христо Иванов още веднъж ще уволнява основния прокурор, Мая Манолова още веднъж ще понижава цените на тока и парното “, сподели още Румен Петков.

Според него те единствено на думи желаят да сменят основния прокурор и да закрият профилирания съд и профилираната прокуратура, защото са подвластни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР