Президентът Румен Радев заведе днес американския посланик Херо Мустафа на

...
Президентът Румен Радев заведе днес американския посланик Херо Мустафа на
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Президентът се усамоти с Херо Мустафа на обяд и я почерпи с... СНИМКИ

Президентът Румен Радев заведе през днешния ден американския дипломат Херо Мустафа на формален обяд в Карлово. Държавният глава реши да покаже на Мустафа хубостта на подбалканския град и избра прекрасен ресторант.

Гостите влязоха в ресторанта с необятни усмивки. Заведението се обитава в типична остаряла карловска къща, с чардак и двор в битов жанр. Още с влизането президентът и американският дипломат се качиха горе на чардака, където пиле не можеше да прехвръкне.


Само сервитьори тичаха нагоре-надолу по стълбите. Наш човек от там видя, че на високопоставените посетители беше сервирано бяло вино, само че домашната храна, с която е фамозно заведението, остана в загадка.

Наш източник подшушна, че Радев и Мустафа са хапнали типично българки ястия. За разлика от тях, многочислените гардове нямаха искания и обядваха кюфтета с картофена салата и разнообразни други гарнитури.

Яките мъже бяха завардили входа на заведението и упорито, само че учтиво ревизираха от съображения за сигурност чантите на останалите клиенти, които хапваха в градината.


Посланикът и президентът бяха през днешния ден преди обед в авиобаза Граф Игнатиево, където участваха на деня за високопоставени посетители на интернационалната летателна подготовка „ Тракийска пепелянка 2020 “.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР