Президентът Румен Радев започва нова инициатива на институцията под името

...
Президентът Румен Радев започва нова инициатива на институцията под името
Коментари Харесай

Румен Радев обяви инициатива Спортувай с президента

Президентът Румен Радев стартира нова самодейност на институцията под името " Спортувай с президента ". Държавният глава самичък описа за самодейността в заключителното си изявление на днешната конференция " Спортът, децата и бъдещето ", в която участваха специалисти в региона на медицината, логиката на психиката, педагогиката, физическото образование, оповестява Българска телеграфна агенция.
Децата в България спортуват, само че не задоволително и не всички деца спортуват, заключи Румен Радев.
Децата от ден на ден пропадат във виртуалната действителност. Много неща могат да се създадат. Трябва да са ни ясни проблемите и те да стават притежание на институциите, безапелационен в президентът.
Основният състезател е фамилията. Ролята на фамилията е голяма, добави той. Следващият фактор е учебното заведение.
Общините също би трябвало да са ангажирани, сподели Радев. Президентът предлага самодейност " Спортувай с президента " и желае администрацията на президента да бъде сътрудник.
Децата пропадат в мрежата на апатията, счита той. На това той опълчва мрежата на всеобщия спорт.
Румен Радев сподели, че няма от на следващия ден да постави маратонки и да обикаля всички стадиони. Той съобщи своята персонална ангажираност на всички равнища. Мога и би трябвало да бъда зает, закани се президентът. Спортът ще бъде главният му инструмент за битката с апатията. Тепърва ще стане ясно по какъв начин ще се осъществя тази самодейност. Институциите ще се съюзяват в името на спорта и бъдещето на нацията.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР