Президентът Румен Радев забива нож в гърба на Слави Трифонов,

...
Президентът Румен Радев забива нож в гърба на Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Румен Радев обещава постове за посланици на депутати на Слави Трифонов

Президентът Румен Радев забива нож в гърба на Слави Трифонов, като предлага постове за посланици на депутати от Има Такъв Народ, които да гласоподават вота на съмнение и да смъкват държавното управление. Това научи "Скандал " от редиците на партията на Слави. Хора на президента се срещат с депутати на Трифонов, на които дават обещание, че при нови избори в случай че партията Има Такъв Народ не влезе в Народното събрание, Радев ще ги назначи за посланици на България в чужбина. Разговори били водени с най-малко 5 индивида на шоумена. Акцията не била координирана със Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Виктория Василева, които не знаели за договарянията.

По този метод президентът също се опитвал да си сътвори група в Народното събрание. С нея ще играе за свалянето на държавното управление, с цел да назначи собствен длъжностен кабинет и да си върне властта. Той сега е в изолираност, както от ръководещите, по този начин и от опозицията. Депутатите на Има Такъв Народ щели да получат постовете по време на служебното държавно управление, оповестиха от групата.

Получава се по този начин, че депутатите на Има Такъв Народ, които на последващи избори ще изпаднат от Народното събрание и вместо да се върнат по села и паланки, ще отидат в посолствата ни в чужбина. Там те още веднъж ще живеят на държавна прехрана и първокласни коли. Освен това са без грам дипломатиченски опит.

С този си ход Румен Радев излиза още веднъж на хоризонта и желае да върти цялата страна. Да не приказваме, че той сътвори сегашните отрочета! Освен това си отглежда нови в лицето на Стефан Янев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР