Президентът Румен Радев за пореден път прояви своята некомпетентност относно

...
Президентът Румен Радев за пореден път прояви своята некомпетентност относно
Коментари Харесай

Кралев: Президентът за пореден път прояви своята некомпетентност

Президентът Румен Радев за следващ път прояви своята непросветеност по отношение на витално значими тематики от публичния живот в страната ни. Трябва ли да разбираме от изявлението му през днешния ден, че президентът поддържа расистките прояви по трибуните, които влязоха в заглавията на международната преса и посрамиха България?

Това написа на персоналната си страница във Facebook спортният министър Красен Кралев в отговор на думите на президента Румен Радев, че българският футбол е огледало на положението на страната. Ето какво още показа министърът:

" Означават ли думите му, че Румен Радев пази причинителите на закононарушения в спорта и по-конкретно корупционните практики при съдиите, каквито се проверяват сега? Казва ли българският президент, че страната в лицето на държавното управление и министър-председателя би трябвало да стои безучастно при приемането на данни за осъществяване на закононарушения в дадена спортна организация? Ще употребявам опцията да срещна президента Радев с съответни разпореждания от Устава на УЕФА и от българското законодателство, с цел да не се изрича неопитен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР