Президентът Румен Радев връчи мандата на партията с най-много гласове

...
Президентът Румен Радев връчи мандата на партията с най-много гласове
Коментари Харесай

Президентът връчи мандата на ИТН. Кандидатът за премиер е Пламен Николов |

Президентът Румен Радев връчи мандата на партията с най-вече гласове на парламентарните избори - " ИТН ".

Кандидатът на Има Такъв Народ за министър председател е Пламен Николов. Той е народен представител от партията на Слави Трифонов.

Николов влезе в Президентството дружно с Тошко Йорданов, Станислав Балабанов и Ивайло Вълчев.



Според уеб страницата на Има Такъв Народ Пламен Николов е приключил СУ „ Св. Климент Охридски “. Доктор по философия на правото, политиката и стопанската система. Има над 15 години опит в бизнес развиването и ръководството на планове.



" В резултат на изборите от 11 юли тази година, на вас се пада отговорността да получите първия изследователски мандат. Хората гласоподаваха за вас с упованието да консолидирате фронта на смяната против проваленият корупционен модел на властта. Време е да схващат по какъв начин и с кои персони. Твърде доста много неотложни проблеми се натрупат, с цел да допуснете неуспех. Вярвам и съм уверен, че го осъзнавате. Българите чакат вашите оферти за кабинет в границите на открития от Конституцията период ", съобщи президентът Румен Радев при връчването на мандата.

Кулоарната информация в Народното събрание през днешния ден беше, че юрист Петър Илиев ще е претендентът за министър председател на " ИТН ". Информацията пристигна от депутати от групите на Българска социалистическа партия и Демократична България, а те я имали от сътрудници от Има Такъв Народ. Половин час преди 17 часа ClubZ заяви, че има промяна в последните минути. Причината е подозрения в плагиатство, изразени от редица адвокати от Софийския университет.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР