Президентът Румен Радев връчи мандата на Асен Василев, когото представителите

...
Президентът Румен Радев връчи мандата на Асен Василев, когото представителите
Коментари Харесай

Румен Радев връчи мандата на Асен Василев

Президентът Румен Радев връчи мандата на Асен Василев, който представителите на Политическа партия " Продължаваме промяната " показаха за собствен претендент за министър-председател. Това се случи в наличието на вицепрезидента Илияна Йотова, ръководителя на парламентарната група на Политическа партия Андрей Гюров, премиера в оставка Кирил Петков и досегашния ръководител на Народното събрание на Република България Никола Минчев.

Президентът се обърна към Асен Василев и Политическа партия с думите: " Реформите и средствата от Плана за възобновяване чакат своята реализация, а от през вчерашния ден имаме и външнополитическа рецесия. Българските жители имат потребност от сигурност и предвидимост. От надеждна отбрана на публичния интерес,а това най-много отговорност за сформиране на устойчиво държавно управление. Очаквам съответни решения и отстояване на националния интерес за създаване на свободна, демократична, просперища и европейска България. "

Приемайки мандата Асен Василев отвърна: " Изключително значимо е да има кабинет, който да работи в полза на жителите, а не в интерес на статуквото. Най-важно е да отстоява българския интерес и независимостта на нашата страна, както и при първия кабинет на " Продължаваме промяната ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР