Президентът Румен Радев ще връчи първия проучвателен мандат на ГЕРБ-СДС

...
Президентът Румен Радев ще връчи първия проучвателен мандат на ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Президентът връчва първия мандат на 15 май

Президентът Румен Радев ще връчи първия изследователски мандат на ГЕРБ-СДС на 15 май.  
„ Измина цялостен месец от свикването на Народното събрание, а досега то не е произвело никакъв резултат. За мен е неуместно народни представители да приказват за нови избори без да са изпълнили най-малко част от уговорките към своите гласоподаватели “, съобщи още Радев.

По думите му партиите отхвърлят да поемат отговорност за ръководството на страната, а в това време желаят да вържат ръцете на служебното държавно управление, като не одобряват бюджета. Той дефинира това като безконтролно към страната.

„ Много разгадавам това време да се употребява по най-хубавия метод и от партиите, и от Народното събрание. Те би трябвало да осъзнаят своята виновна роля, както приемане на бюджета, по този начин и законите за ПВУ “, сподели още Радев и добави, че ползите на страната са подчинени на ползите на партиите. 

Държавният глава е на мнение, че едни нови избори ще рискуват влизането на България в Шенген, всичко реализирано дотук, бюджет и План за възобновяване. „ За мен е погрешно да слагаме сформиране на държавно управление под знака на локалните избори, това е обречено на крах ", сподели още Румен Радев. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР