Президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната

...
Президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната
Коментари Харесай

Румен Радев се среща днес с “Продължаваме промяната“

Президентът Румен Радев ще организира съвещания с представители на парламентарната група на „ Продължаваме промяната ”.
Прочетете още
Срещата ще стартира в 10.00 часа на „ Дондуков “ 2. В сходство с член 99, алинея 1 на Конституцията, президентът организира съвещания с представителите на парламентарните групи в новоизбрания 48-и парламент.

Припомняме, че някогашният министър председател Кирил Петков заяви, че Политическа партия ще се явят на консултациите при президента.

„ Важно е да има ясно схващане в самите политически партии, че е необходим разговор и то градивен. Нужни са взаимни отстъпки и ясни цели в името на бъдещето на България. Цикълът избори след избори не е най-хубавото решение ”, разяснява Радев, който към този момент даде поръчка, че няма да бърза с връчването на мандатите, тъй като Народното събрание има доста работа за извършване.

Първите съвещания към този момент бяха извършени с представителите на първата по бройка ПГ – тази на ГЕРБ-СДС. В неделя обаче водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че формулата е една и държавно управление ще има само, в случай че се проведат диалози в нова контактна група и решат цели. Борисов даже очерта небосвод за държавно управление – до месец май.
  
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР