Президентът Румен Радев ще проведе консултации с парламентарната група на

...
Президентът Румен Радев ще проведе консултации с парламентарната група на
Коментари Харесай

Радев ще проведе консултации с „Български възход“ в понеделник

Президентът Румен Радев ще организира съвещания с парламентарната група на „ Български напредък “ на 28 ноември, понеделник, от 14:00 часа, оповестиха от прессекретариата на президента.

Срещата е продължение на диалозите с парламентарно показаните политически сили в 48-ото Народно заседание. 



Консултациите започнаха на 26 октомври с най-голямата парламентарна мощ - ГЕРБ-СДС. След това президентът се срещна с представители на " Продължаваме Промяната ", Движение за права и свободи, " Възраждане ", " Българска социалистическа партия за България " и „ Демократична България “.

Групата на „ Български напредък “ е последната, с която той ще има съвещания. След това президентът би трябвало да разгласи дата за връчване на първия мандат за сформиране на държавно управление на най-голямата парламентарна група.



Пред публицисти във Враца през вчерашния ден Румен Радев сподели още веднъж, че е дал задоволително време и за работа по законите, и за разговор сред партиите, с цел да поемат своята отговорност за сформиране на постоянно държавно управление. „ Иначе, в случай че те са единомислещи, че желаят избори незабавно, няма проблем -  мандатите ще се извъртят доста бързо, само че това зависи напълно от партиите “, разяснява президентът и акцентира, че им е дал опция да решат.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР