Президентът Румен Радев ще посети авиобазата Граф Игнатиево, където ще

...
Президентът Румен Радев ще посети авиобазата Граф Игнатиево, където ще
Коментари Харесай

Президентът и посланик Херо Мустафа - заедно на Тракийска пепелянка 2020

Президентът Румен Радев ще посети авиобазата " Граф Игнатиево ", където ще участва на деня за високопоставени посетители на интернационалната летателна подготовка " Тракийска пепелянка 2020 ". Там ще бъде и американският дипломат у нас Херо Мустафа.

Държавният глава ще одобри почетния строй, след което ще участва на брифинг за задачите и дилемите на взаимната подготовка и ще следи детайли от нея. Радев ще се срещне с представителите на страните участнички.

Медийният ден на интернационалната летателна подготовка ще стартира в 10.00 часа в авиобазата. Очаква измежду сред формалните посетители да бъде също началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов.

" Тракийска пепелянка 2020 " се организира в интервала от 14-ти до 25-ти септември. Ръководител от българска страна е командирът на авиобаза Граф Игнатиево бригаден военачалник Димитър Петров.

В летателната подготовка вземат участие 11 вида друга авиационна техника от България, Кралските канадски военновъздушни сили, Гърция, Румъния и Съединените щати, които оперират от седем разнообразни военни летища. Цялостната съгласуваност и ръководство на полетите се реализира от нашата страна взаимно с представители на сътрудниците. В дейностите са включени и три вида зенитно-ракетни комплекси от състава на Българската войска.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР