Президентът Румен Радев се присъедини към протестиращите пред сградата на

...
Президентът Румен Радев се присъедини към протестиращите пред сградата на
Коментари Харесай

Румен Радев: Да изхвърлим мафията от властта. Мутри - вън!

Президентът Румен Радев се причисли към протестиращите пред постройката на президентството. "От всички нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт, от прокуратурата ", бе апелът на президента след днешната прокурорска акция на "Дондуков " 2.

"Българската мафия е безцеремонна. Много дълго я търпяхме. Твърде дълго търпяхме лъжите от екрана, само че през днешния ден гневът се излива на площада. Гневът от лъжите, произвола, грабежа, рекета - всичко това, което прокуди 2 милиона българи зад граница. Това е борба за достолепието ни, за бъдещето, за природата " , сподели Радев.

Той акцентира, че стартира борба за европейска България. "Искам да ви напомня думи, които са мое верую от доста години: Страхливият умира всеки ден, смелият - единствено един път ", съобщи президентът и прикани на хората да не се опасяват

Румен Радев приключи речта си с думите: "Ще си върнем България. Мутри - вън! "

В сряда президентът направи особено изказване, в които съобщи, че депутатът Делян Пеевски и почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган не би трябвало да бъдат охранявани от НСО. По думите му обаче това зависи от Борисов и изпълнителната власт.

"Под ръководството на премиера са ДАНС и Министерство на вътрешните работи, а те дефинират дали към някое лице има опасност. НСО единствено назначава защитата " , изясни Радев.

Очаквайте детайлности
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР