Президентът Румен Радев се обърна към анрода извънредно. Ето част

...
Президентът Румен Радев се обърна към анрода извънредно. Ето част
Коментари Харесай

Румен Радев; Преходът започна с мутрите и ще завърши с изхвърлянето им от властта! Мафията се храни от страха и апатията

Президентът Румен Радев се обърна към анрода изключително. Ето част от казаното от президента:

Жителите на огромните градове с адоказателство, че митингът бе общонационален и сплотява хора от всички възрасти и прослойки. Мобилизацията на българите е израз на националния консенсус - антимафия. Срастването на властта с медиите, дълбоката страна ерозира доверието. Съдбините на отечеството могат да бъдат изменени. 

Ставащото по улиците го виждат всички, хората отстояват своето бъдеще. Трябва да си даваме сметка, че мафията се храни от страха и патията. Днес нашата битка за правдивост е в ръцете на митинга.

Оскърбителните изказвания, че хилядите по площадите са тинята на обществото и са платени издават страха на статуквото. Никога народът ни не е бил по деен в настояването си за правда. Не сме били по зрели с настояването да си върнем страната, която ни принадлежи. Да върнем истината в медиите, з акоито заплаща със своите налози.

Трябва да бъдем мъдри и единни, с цел да не допуснем прахосване и интригите на външни сили да внасят разцепление.

Отказът да се чуе гласът на Българоя единствено утежнява рецесията. Сегашният олигархичен властови модел е непризнат от хората. Рестартирането и модернизацията на страната ни минават през оставка на кабинета и основния прокурор.

Призовавам за недопускане на провокации. Преходът стартира с мутрите и ще приключи с изхвърлянето им от властта.

Очаквайте детайлности за изказването на президента!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР