Президентът Румен Радев се е превърнал в политик и като

...
Президентът Румен Радев се е превърнал в политик и като
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Президентът се е превърнал в политик, но да внимава със силните думи

Президентът Румен Радев се е трансформирал в политик и като подобен ще го съветвам да внимава с по-силните думи. Думите, изречени от мощна политическа фигура не изчезват, те циркулират и може да се върнат при теб. Такъв коментар даде вицепремиерът Томислав Дончев във връзка изявлението на президента във връзка мораториума върху медикаментите.

Той схваща, към този момент понатрупал опит в този поминък, че е значимо ръководството на вярата – само че да твърди, че се лишава вярата, в случай желанията са тъкмо противоположни не знам на какво се дължи, уточни Дончев.

В една европейска страна няма по какъв начин нещо да се разпредели непрозрачно – или посредством социална поръчка или с целева дотация. Това не е пилеене на пари, както беше при десетилетия, разяснява той разпределението от кабинета над 700 млн. лева по планове в страната преди дни. „ В неговата имитация беше опълчването на типове разноски. Да твърдим, че вложенията в пътища са неприятни, обществените не са. Добрата политика е микс от доста политики, нито може единствено с пътища, нито единствено със обществени или единствено със самолети”, изясни вицепремиерът.

По думите му недостатък от страна на ГЕРБ е недокрай положителното пояснение на мораториума върху новите лечения. Дончев уточни, че доколкото му е известно задачата е парите да се ръководят по-добре и да има повече шансове за всеки, а не спестовност на средства.

Вицепремиерът е безапелационен, че има вяра на преценката на здравния министър Кирил Ананиев.

Той който нееднократно сподели, че няма да има нито един болен, който да не получи достъп до медикамента от който има потребност, сподели той.

Очаквайте детайлности.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР