Президентът Румен Радев също реагира на днешните действия на властите

...
Президентът Румен Радев също реагира на днешните действия на властите
Коментари Харесай

Румен Радев: Оставките и парите не решават проблемите в Странджа!

Президентът Румен Радев също реагира на днешните дейности на управляващите по рецесията с чумата по животните. Той е на посещаване в авиобаза Граф Игнатиево.

Той счита, че оставките в земеделското министерство няма да решат въпроса с поминъка на хората в Странджа и с цел да бъде решен въпросът, би трябвало изчерпателен метод, написа бТв.

Радев уточни, че обмисля дали да свика Консултативен съвет за национална сигурност, само че не сподели дали ще го направи. По думите му избира първо да види държавното управление по какъв начин ще реагира на тази обстановка. Според него да се „ хвърлят пари на тези хора, които даже не покриват загубите им, не е задоволително.”

„ Протестът, който беше постигнал по този начин оповестено някакви триумфи през вчерашния ден не кореспондира въобще с техните потребности и виждане по какъв начин да възстановят поминъка си. Проблемите остават и те растат”, сподели още президентът.

Президентът разяснява изказванията, че по време на неговото служебно държавно управление са събрани 120 млн. лева по-малко в хазната и са отишли в сивия бранш. Той опонира. че точно по време на служебното държавно управление са събрани 1,60 милиарда лева остарели вземания от енергетиката. Според него това значи, че тези пари в този момент не се търсят.

Той откри параклис в Граф Игнатиево и отново напомни проблемите с незадоволителния нальот и незадоволителната техника за военните летци.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР