Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Румен Радев поздрави Ангела Меркел по случай изборната победа

Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила изпрати приветствен адрес до Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила по случай изборната победа на обединението Християндемократически съюз и Християнсоциален съюз на парламентарните избори в Германия, които се организираха през вчерашния ден.

Подкрепата на гласоподавателите е най-красноречивият израз на високата оценка за триумфа на държавническата Ви политика и визия за развиване на Германия и Европа, написа в своя адрес президентът.

В писмото си Румен Радев показва желанието на българския народ за задълбочаване и подсилване на другарските връзки сред България и Германия, учредени на дълбоки исторически връзки и градивно съдействие в границите на Европейски Съюз и на НАТО.

Само с общи старания можем сполучливо да се оправим със актуалните провокации и да допринесем за построяването на мощна и просперираща Европа в един по-справедлив и кротичък свят, написа още президентът до Ангела Меркел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР