Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Социолог: Времето на президента е кризата

Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила е определен в съпротива и в този момент не му е моментът. Времето на президента е рецесията.

Това разяснява социолъг Андрей Райчев в утринния блок на Bgonair.

По думите му в такива обстановки ролята на президента се откроява най-ярко.

Социологът разяснява и политичиските пристрастености сред ръководещи и съпротива. Според него Българска социалистическа партия съумя да се наложи като съпротива.

"Социалистите от своя страна съумяха да се наложат като съпротива. Те обаче нямат доста благоприятни условия пред себе си, защото са достигнали историческия си таван по гласоподаване и надали биха събрали повече от 1 млн. гласа на бъдещи избори ", счита Андрей Райчев.
Според него вчерашното решение на Конституционния съд по отношение на депутата Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила е доста вярно.

„ Защото той реши един път вечно, че в случай че народен представител си подава оставката, няма да има гласоподаване в Народното събрание, а персоналната му воля просто ще бъде почетена ", съобщи социологът.

Андрей Райчев разяснява и тематиката за политическия план на Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и... към профила.

Според него това не е шоу, а е сериозна политическа поръчка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР