Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Румен Радев ще разговаря с естонската си колега Керсти Калюлайд в Талин

Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, който е на публично посещаване в Естония, ще беседва през днешния ден с сътрудника си Керсти Калюлайд в Талин.

Вчера българският държавен глава взе участие в срещата на върха на самодейността "Три морета " в естонската столица, където одобри семейството на идната среща на високо ниво, която ще се състои следващата година в София.

Днес стартира публично двустранно посещаване на българския държавен глава. Радев и неговата брачна половинка Десислава Радева  Десислава Радева Десислава Радева е брачната половинка на настоящия президент на Република България Румен Радев. Родена ще бъдат посрещнати с публична гала от президента Калюлайд и нейния брачен партньор Георги-Рене Максимовски. Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на и Керсти Калюлайд ще имат среща "на четири очи ", ще се състоят пленарни диалози сред двете делегации, последвани от взаимна конференция на президентите.

В рамките на визитата си в Талин президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще се срещне с министър-председателя на Естония Юри Ратас и ръководителя на естонския парламент Хен Пилуаас.

Българският държавен глава ще посети и Центъра за върхови достижения за киберотбрана на НАТО в Талин. Радев ще посети и новаторския център "е-Естония ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР