Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Президентът ще посети Тутракан за празника на града

Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще посети в понеделник Тутракан във връзка празника на града, който отбелязва 80-годишнината от възвръщането на Южна Добруджа към страната и освобождението на Тутракан по силата на Крайовската конвенция. Това оповестиха от прессекретариата на президента.

В 20.00 ч., в постройката на Община Тутракан, президентът ще има среща с управлението на локалната власт. В 20.30 часа, в парк "Христо Ботев ", президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще одобри почетния строй на представителните елементи на Военноморските сили, след което ще следи тържествена заря-проверка по случай 80-та годишнина от възвръщането на Южна Добруджа към Отечеството и освобождението на Тутракан.

Държавният глава ще произнесе тържествено слово във връзка празника и ще отдаде респект пред паметника на починалите във войните добруджанци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР