Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Президентът поздрави местните власти в Елин Пелин за активната икономическа и социална политика

Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на посети през днешния ден град Елин Пелин и организира среща с кмета Ивайло Симеонов и общинското управление. Държавният глава открои ролята на локалните управляващи за дейната икономическа и обществена политика в общината. На фамилии с трето дете се дава финансова поддръжка от 4 хиляди лева

Като цели на ръководството на Елин Пелин кметът Ивайло Симеонов открои улеснението на вложенията, ускоряването на процеса на административно обслужване на жителите и съхраняването и развиването на българския фолклор и национални обичаи.

През миналите години в общината са привлечени вложения от 300 млн. лв..
5
Държавата да дава своевременна поддръжка на бизнеса за опазване на заетостта и производството за по-бързото превъзмогване на икономическата рецесия, прикани Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на откакто посети в Елин Пелин профилирано в производството на слънчеви технологии дружество. Компанията е измежду водещите в света производители на плоски слънчеви панели за нагряване на вода, като от 7 години е пренесла цялата си индустриална активност в България. Произведeната продукция е предопределена за експорт и се осъществя в 40 страни в целия свят.

Държавният глава поздрави служащите и управлението на високотехнологично дружество, което е възстановило производството и износа с помощта на актуален мениджмънт и иновативност, макар че към момента не е получило поддръжка от страна на страната.
5
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР