Президентът Румен Радев разкритикува управлението заради проблемите с електронните винетки.

...
Президентът Румен Радев разкритикува управлението заради проблемите с електронните винетки.
Коментари Харесай

Радев за винетките: Това е стил на управлението - липса на прозрачност и отговорност

Президентът Румен Радев разкритикува ръководството поради проблемите с електронните винетки. Според президента това е въплъщение на стила на ръководството - "липса на бистрота, отчетност и отговорност ", изясни Радев.

В отговор на рецензиите към своята новогодишна тирада президентът уточни, че не схваща за какво "някои се опасяват от истината ".

"Всички моменти са неуместни, когато би трябвало да се излъчват неуместни истини. Никой не е излязъл от рецесията с оди, а с изтъкване на проблемите. Мисля, че за хората е доста по-голяма вяра посочването на проблемите, в сравнение с захаросани приветствия ", добави Радев.

Президентът се спря и на въпроса с придобиването на нови изтребители. Според него състезанието е бил удар по България. "Настоявах да се съблюдава процедурата и финансовата рамка. Това е гаранция за най-благоприятен избор, без значение от вида аероплан. Правителството обаче направи тъкмо противоположното - разгласи победител в прорез с разпоредбите. Дори се ангажира да надплати голяма сума ", изясни президентът.

Радев посочи, че състезанието е удар и по американските ни сътрудници, тъй като "в очите на българите те спечелили състезанието с политически лобизъм, а не по разпоредбите ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР