Президентът Румен Радев продължава да задава конфронтационен тон спрямо Народното

...
Президентът Румен Радев продължава да задава конфронтационен тон спрямо Народното
Коментари Харесай

Румен Радев поръча продукт на Народното събрание

Президентът Румен Радев продължава да задава конфронтационен звук по отношение на Народното събрание, което втори ден буксува в опитите си да събере болшинство за избор на собствен ръководител.

Пред публицисти в Брюксел, където се събира Европейския съвет, Радев разяснява иронично, че останалите държавни ръководители от Европейски Съюз към този момент са привикнали да виждат него вместо постоянно определен министър-председател на съвещанията, " което не е добре ".

" Още при започване на Народното събрание, вместо да даде резултат, то стартира с конституционна рецесия. Важно е продуктът - да бъде признат бюджет, квалифицираните от служебните държавно управление проектозакони по Плана за възобновяване и да проведем промени, които липсват от години ", сподели той.

На острата рецензия от страна на Корнелия Нинова към останалите партии, че стават " съучастници в процеса на въвеждане на еднолична власт " с унижението на парламентарната народна власт, Радев ѝ даде съвет:

" Лидерите на политическите партии би трябвало да поемат най-накрая своята отговорност - да привлекат по този начин жителите към урните, че да имат доста по-сериозно посланичество и да не се стига дотук ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР