Президентът Румен Радев призова средствата, които държавата ще вземе в

...
Президентът Румен Радев призова средствата, които държавата ще вземе в
Коментари Харесай

Радев поиска строг контрол на харчовете, масово тестване и смирение в Борисов

Президентът Румен Радев прикани средствата, които страната ще вземе в заем, поради епидемията от ковид да се харчат " при непоколебим публичен надзор, с цел да не стане по този начин, че парите отново да потънат като всички останали до момента ".

" Над 10 години ни убеждават, че имало запас. Всяка година се харчат милиарди от така наречен " остатък “ без правила. Кризата сподели, че хазната е празна и би трябвало заем ", сподели Радев пред публицисти в Благоевград.

Правителството реши да вземе заем до 10 милиарда лв., с цел да се оправи с негативните последствия за стопанската система.

Радев прикани ограничаващите ограничения да се съблюдават, само че означи, че заповедите непрестанно се трансформират. Освен това той подлага на критика решението на ръководещите всички лечебни заведения да приготвят клиники за лекуване на инфектирани с ковид. Той се разгласи за образуването на специфични медицински звена за работа с ковид, с цел да не се блокира работата на лечебните заведения. Той прикани за всеобхватно тестване и достоверна информация.

" Затова би трябвало да си сложим ясна национална цел – допустимо най-бързо, само че и безвредно, да се върнем към някакъв условен естествен темп на живот, да възстановим свободата на придвижване на хора и артикули ", сподели Радев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР