Президентът Румен Радев призова правителството и бизнеса у нас да

...
Президентът Румен Радев призова правителството и бизнеса у нас да
Коментари Харесай

Радев се скара на правителството, че не си пише домашното за инвестициите

Президентът Румен Радев прикани държавното управление и бизнеса у нас да имат планова подготвеност и да си " напишат домашното ", с цел да привлекат вложители. Това стана след среща на Румен Радев с водещи американски компании в Ню Йорк.

" България би трябвало да е доста по-агресивна в популяризирането на нашите благоприятни условия тук в Съединени американски щати и това, за което моля от дълго време, е да имаме по огромна планова подготвеност. Означава не просто да приказваме и да обясняваме бизнес изискванията какъв брой са положителни, само че към този момент да идваме с подготвени планове ", сподели президентът, представен от бТВ.

Външният ни министър Екатерина Захариева реагира, че в България има чудесни условия за бизнес.

" Не знам какво е имал поради президентът, имаме индустриални зони построяваме нови. Те са в цялостна плановата подготвеност, което значи инфраструктура, пътища, жп линия, вода. Мисля, че България дава чудесни условия ", разгласи външният министър.

Като част от съпътстващите събития по време на сесията на Организация на обединените нации Радев организира среща с управленията на водещи американски компании.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР