Президентът Румен Радев призова българите да гласуват на изборите 2

...
Президентът Румен Радев призова българите да гласуват на изборите 2
Коментари Харесай

Радев: Колкото повече хора гласуват, толкова по-слаба ще бъде мафията

Президентът Румен Радев прикани българите да гласоподават на изборите 2 в 1 в неделя. В обръщението си към народа той сподели, че колкото повече българи кажат думата си, толкоз по-устойчиви ще бъдат институциите.

" Толкова по-слаба ще бъде мафията, която разчита на публичната незаинтересованост ", добави той.

Радев означи, че пред България стои решението на съществени задания, които изискват законодателни решения, като измежду тях е и приемането на държавния бюджет. Президентът акцентира, че всеки ден без работещ парламент натрупва проблеми, които идващото Народно заседание би трябвало да взема решение.
 Янев заприказва за още една гаранция за почтеност на изборите – цивилен инспекции (ВИДЕО) Янев заприказва за още една гаранция за почтеност на изборите – цивилен инспекции (ВИДЕО)
Истината е елементарна. Истината е, че българските жители могат да бъдат спокойни, че служебният кабинет и ЦИК са подхванали всички необхо...

" Тези проблеми вършат задачата му още по-предизивкателна. Последните два състава на Народното събрание живяха малко, не излъчиха болшинство, само че бяха стадии от пътя, който ще ни изведе от рецесията. В тях се чуха значими хрумвания, оферти, истини и отзиви, които способстваха за възобновяване на демократичния спор ", добави президентът. 

Румен Радев акцентира, че в неделя избираме не просто депутати, президент и вицепрезидент, а даваме гласа си за доста повече от това – нашето бъдеще.

" Да превъзмогнем егоистичните заблуди и спасяването поединично, които са в основата на моралната рецесия. Затова всеки един глас: на младия и възрастния, на бедния и богатия, на образования и необразования, ще окажат въздействие в определянето на общата ни орис. Нека всеки от нас даде своя свободен, съзнателен и виновен глас. Мнозина не гласоподават, тъй като се опасяват да не бъдат излъгани. Но изборите са таман противоположното - опция да санкционирате лъжата, да санкционирате тези, които бъркат в джоба ви и ограбват бъдещето ви, да посочите хората, които ще дадат моралния образ на властта. Да зададете посоката, в която желаете да се развие България. На изборите жителят е арбитърът. Възползвайте се от тази опция ", прикани президентът Румен Радев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР