Президентът Румен Радев пристигна в Египет, където ще бъде на

...
Президентът Румен Радев пристигна в Египет, където ще бъде на
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев пристигна в Египет

Президентът Румен Радев дойде в Египет, където ще бъде на публично посещаване до 27 март по покана на сътрудника си Абдел Фатах ас Сиси.

Радев ще беседва на следващия ден с египетския президент в двореца " Ал Итихадия " в Кайро, където той и брачната половинка му Десислава Радева ще бъдат посрещнати с публична гала от Абдел Фатах ас Сиси и брачната половинка му Интисар ас Сиси. Румен Радев ще има среща " на четири очи " със своя сътрудник, след което двамата държавни глави ще управляват пленарните диалози сред формалните делегации на България и Египет, осведоми Българска телеграфна агенция.

Водената от българския държавен глава делегация включва представители на разнообразни институции, както и на близо 30 български компании от отбранителната промишленост, земеделието и производството на храни, машиностроенето, високотехнологични компании и компании в областта на туризма, които ще обсъдят със свои сътрудници от Египет реализацията на общи планове.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР