Президентът Румен Радев постави пред турския си колега Реджеп Ердоган

...
Президентът Румен Радев постави пред турския си колега Реджеп Ердоган
Коментари Харесай

Румен Радев постави пред Ердоган въпроса за компенсацията на тракийските бежанци

Президентът Румен Радев сложи пред турския си сътрудник Реджеп Ердоган въпроса за компенсацията на тракийските бежанци. Двамата се срещнаха в границите на срещата на върха на НАТО в Брюксел.

Искаме открити връзки и по тази причина не би трябвало да остават открити въпроси, разгласи президентът Радев. Той още веднъж се е оповестил за ненамесата на Турция във вътрешните ни работи.

" Да прегледа компенсацията на тракийските бежанци, срещнах президента Ердоган с измененията, които планувам в закона за вероизповеданията и той го одобри с добра нагласа”, съобщи още държавният ни глава.
Румен Радев пред bTV: Вече ставаме мощно подвластни от Турция Държавният глава с коментар преди срещата си с Реджеп Ердоган
Радев разяснява изказванията, че е бил единствения европейски водач на встъпването в служба на Ердоган.

„ Моят мандат не се дава от Европейската комисия, нито се предпочитам от българското държавно управление. Аз съм определен на този пост от българския народ и работя от негово име ", съобщи той.

Радев изясни, че Турция е един от факторите които въздействат на енергийните доставки и е уверен, че България е естественото продължение на втората тръба на Турски поток.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР