Президентът Румен Радев посети инкогнито Пловдив в компанията на съпругата

...
Президентът Румен Радев посети инкогнито Пловдив в компанията на съпругата
Коментари Харесай

Трогателно! Президентът Радев се разходи инкогнито в Пловдив, малчугани обаче го забелязаха и...

Президентът Румен Радев посети тайно Пловдив в компанията на брачната половинка си Десислава през вчерашния ден. Държавният глава се разноски по Главната, съпроводен от дискретна защита. Присъствието му не остана прикрито и скоро Радев бе ограден от хлапета, които се снимаха с него, написа marica.bg. " Видяхме го по какъв начин върви умерено. Първоначално даже не забелязахме защитата. Децата желаеха да си създадат фотография. Тогава забелязахме гардовете му. Попитахме единия дали е допустимо да си създадем фото за спомен с Румен Радев. Той организира къс диалог по радиостанцията и след секунда към този момент бяхме до президента ", описа майка на две от хлапетата.

Първи до президента се доближил най-малкият Йоан. Радев се обърнал, когато хлапето се доближило, и с изненада попитал: " А, ти кой си? ".


Момченцето незабавно дало отговор " Йоан " и застанало за фотографията с президента. После към тях се включили и останалите Виктор, Антон и Кико.

Най-изненадана останах, когато брачната половинка на Румен Радев се приближи към мен и предложи да застана до децата и тя да ни направи фотография. Самата тя обаче пожела да остане отвън обектива, с думите, че не е основният воин, описа още майката.


Очевидно президентът има сантимент към града под тепетата, тъй като през вчерашния ден Радев в качеството си на висш главнокомандващ на Въоръжените сили участва на деня за високопоставени посетители на националното военноморско обучение с интернационално присъединяване „ БРИЗ 2017” във Варна. Вместо да се прибере в столицата, той и половинката му Десислава избраха вечерна разходка по Главната на Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР