Президентът Румен Радев отстъпи стола си на държавен глава на

...
Президентът Румен Радев отстъпи стола си на държавен глава на
Коментари Харесай

Народът сяда на президентския стол на Румен Радев

Президентът Румен Радев отстъпи стола си на държавен глава на елементарните хора. Това стана в деня на отворените порти, в който взе участие и президентската институция. Той подкани първите пристигнали да се снимат в стола на президента. ”Ако някой желае, може да седне и на моя стол ”, прикани Радев.
Радев влезе в ролята на екскурзовод за жителите и им открехна тайните на постройката, където се обитава администрацията на президента. Той изясни, че в Гербовата зала на президентството се посрещат държавни глави и делегации.

" Днес в залата са гостите на най-високо равнище - българските жители ", регистрира българският президент.

Радев означи, че измежду ранобудните има и деца и подсети, че към този момент стартира образователната година. Чакате с неспокойствие учебното заведение, поздрави той малчуганите.

Много се веселя през днешния ден, тъй като най-високото равнище сте вие, българските жители, приветства президентът посетителите и отвори вратите на персоналното си работно пространство.

Посетителите до следобяд ще могат да прегледат и кабинета на вицепрезидента Илияна Йотова, Огледалната зала, Залата за конференции и Президентската библиотека.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР