Президентът Румен Радев откри спортен празник в Националната спортна академия.

...
Президентът Румен Радев откри спортен празник в Националната спортна академия.
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев откри спортен празник в НСА

Президентът Румен Радев откри състезателен празник в Националната спортна академия. В него се включиха деца и родителите им, които играха дружно в разнообразни дисциплини.

София

Целта на спортния празник е да покаже, че с изключение на с компютри и таблети деца и родители могат да се забавляват дружно и на стадиона.

Антония Маркова - уредник на спортния празник: " Да се повече дружно с децата - да им покажем,че и ние знаем игри и че и ние сме били деца. И просто влагаме в бъдещето си. " Евелина - родител: " Детенцето ми е на 6 и половина. Стимулирам го да спортува, като вървим дружно дори да спортуваме. "  © БГНЕС
Президентът Румен Радев поддържа самодейността, тъй като по думите му, задачата ни като родители е да построяваме персони.
Румен Радев - президент на Република България: Спортът е неизменима част от възпитанието на актуалния човек. Той построява качества, които на друго място и с други занимания мъчно се получават. проф. Пенчо Гешев - ректор на НСА " Васил Левски ": " Спортът даже покачва оценките по физика и математика ".
Президентът Радев прикани родителите като подаряват таблет на децата си да не пропущат и бутонките.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР