Президентът Румен Радев очевидно работи в полза на социалистическата партия

...
Президентът Румен Радев очевидно работи в полза на социалистическата партия
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Очевидно е, че президентът работи в полза на БСП и неговите кандидати в листата им

Президентът Румен Радев явно работи в интерес на социалистическата партия и неговите претенденти в листата им.

Това сподели в изявление за радио Фокус политическият анализатор Георги Харизанов. Той добави още, че настояването на президента да се разкрие банковата загадка и офшорните сметки е на ниска цена трик, а вмешателството му в работата на правосъдната власт в профил наподобява необичайно. ГЕРБ не губят от това, че водят позитивна акция, макар че на някои от поддръжниците на партията би им се желало да има по-резки и по-категорични отговори на всички рецензии и спекулации от страна на опозицията, изясни той.

Инициативата на основния прокурор да проверява офшорни сметки и парцели на български политици в чужбина не би довела до действителни резултати, сподели още Харизанов. Действията на президента целят интензивност и попадане в медиите и заглавията, посредством което да се налее доверие в неговите претенденти в листата на социалистическата партия, сподели той.

„ Смехотворната рекламация за равна раздалеченост работи досега, в който не се сетим, че четвъртият в листата на Българска социалистическа партия продължава да е началник на стратегическия съвет на президента, назначен с негов декрет. Не мисля, че господин Радев има други чиновници, изключително пък ръководители на негови звена, които са в политическите листи на други партии, с цел да може да претендира, че е равноотдалечен “, сподели още той.

Относно акцията на ГЕРБ и отсъствието на Цветан Цветанов Георги Харизанов сподели, че това досега е част от печелившата тактика – след натрупването на негативите, верният ход е бил Цветанов да отстъпи крачка обратно и министър председателят Бойко Борисов да се нагърби с акцията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР