Президентът Румен Радев обяви старта на дарителската кампания в помощ

...
Президентът Румен Радев обяви старта на дарителската кампания в помощ
Коментари Харесай

Президентът даде старт на кампанията Подкрепи една мечта

Президентът Румен Радев разгласи старта на дарителската акция в помощ на бъдещите студенти и отлични възпитаници от самодейността " Подкрепи една фантазия ".

В Белоградчик, по време на празника на града, той връчи грамота за реализирани спортни триумфи в учебно заведение на абитуриентката Вержиния Малинова, която е измежду младежите в неравностойно състояние, включени в самодейността.

Тя получи еднократна стипендия от " Подкрепи една фантазия " предходната есен поради отличен триумф в 11 клас. Момичето тренира футбол и тази година ще кандидатства в НСА.

Президентът поздрави момичето за проявената непримиримост и предпочитание да продължи образованието си.

Той напомни, че в последните две години самодейността " Подкрепи една фантазия " отличава с еднократна стипендия освен студентите в първи курс, само че и учениците, настанени в обществени услуги, които приключват 11 клас с отличен триумф.

Събраните средства ще бъдат разпределени като еднократна стипендия сред зрелостниците, които ще продължат образованието си във висше учебно заведение или професионален лицей, и учениците, приключили 11 клас с отличен триумф.

Организациите, компаниите и жителите, които ще дарят средства в поддръжка на самодейността " Подкрепи една фантазия ", могат да го създадат по банковата сметка на Администрацията на президента:

IBAN BG 45 BNBG 9661 3000 1909 01

BIC BNBGBGSD

Банка БНБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР