Президентът Румен Радев обяви началото на 20-ото юбилейно издание на

...
Президентът Румен Радев обяви началото на 20-ото юбилейно издание на
Коментари Харесай

Президентът даде началото на 20-ото юбилейно издание на Българската Коледа

Президентът Румен Радев разгласи началото на 20-ото юбилейно издание на благотворителната самодейност " Българската Коледа ", която се организира под патронажа на президента. Тази година кампанията е в поддръжка на деца с редки генетични болести. Началото на акцията беше дадено на тържествена гала в Многопрофилната регионална болница " Д-р Стефан Черкезов " във Велико Търново. 

" Българската Коледа "  не е просто дарителска акция, тя е доста повече. Тя ни дава религия, че сме цивилизовано общество, което се крепи на хуманни полезности ", сподели Румен Радев на церемонията, представен от Българска телеграфна агенция. 

" Българската Коледа "  е израз на вяра за бъдещето ни като общество и страна, тъй като съумява да сплоти хора с разнообразни специалности, обучение и обществено състояние към една публично значима идея. Хиляди са добродетелните българи, които стоят зад тази самодейност – учредители, донори, медии, разпространители на концепцията. Но най-важното за триумфа на всяка една дарителска самодейност е доверието в нея, а това доверие зависи от хората на края на дарителския акт. В случая това сте вие – българските лекари ", сподели президентът. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР