Президентът Румен Радев обяви кога официално ще връчи първия мандат

...
Президентът Румен Радев обяви кога официално ще връчи първия мандат
Коментари Харесай

Румен Радев връчва първия мандат на 15 май

Президентът Румен Радев разгласи по кое време публично ще връчи първия мандат на първата политическа мощ - ГЕРБ-СДС на 15 май. Това разгласи президентът, откакто сервира венец на Паметника на Незнайния войник дружно с вицепрезидента Илияна Йотова във връзка Деня на Европа.

Народното събрание би трябвало да осъзнае голямата си роля - и приемането на бюджета, и най-важните закони по Плана за възобновяване и резистентност, прикани президентът.

" Изглежда, че желаят да вържат ръцете на служебния кабинет и да оставят страната, и хората без бюджет, което е безконтролно ", посочи още Радев.

" Обяснението е, че ползите на страната са подчинени на ползите на партиите ", уточни Радев и отхвърли, че е казвал на консултациите с " Продължаваме промяната - Демократична България ", че това Народно заседание ще продължи да работи най-малко до 15 юни.

" Измина цялостен месец от свикването на Народно събрание и не е произвело никакъв отговор. Безотговорно е политиците да приказват за нови избори, в случай че не са изпълнили обещанията пред гласоподавателите си ", разяснява Радев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР