Президентът Румен Радев обяви, че службите са длъжни да предоставят

...
Президентът Румен Радев обяви, че службите са длъжни да предоставят
Коментари Харесай

Президентът очаква от службите информация по "Досиетата Пандора"

Президентът Румен Радев разгласи, че службите са длъжни да дават информация по " Досиетата Пандора " и той чака такава. В отговор на въпроси на публицисти в София през днешния ден той сподели, че е сюрпризиран, че в тях се появява името на някогашния външен министър Николай Младенов, само че има каквато информация имат и медиите.

Двама български политици са в следствието на консорциум от публицисти за неделарирани офшорни компании, известно като " Досиетата Пандора " - някогашния народен представител от Движение за права и свободи и предприемач, който е глобен от Съединени американски щати по закона " Магнитски ", и някогашния външен министър в кабинета " Борисов 1 "

Попитан дали там са братята Бобокови, Румен Радев сподели, че не е чул за тях, само че би трябвало да се прави разлика сред хора, които заемат държавни постове, и хора от бизнеса. Той добави, че очевидно ще излизат още хора.

На въпрос дали приема поддръжка от всички партии за президентската си кандидатура, Румен Радев сподели, че приема поддръжка от всеки български жител. Попитан за акцията на останалите претенденти за президент, отвърна: " Така са решили, по този начин го вършат, аз нямам желание да влизам в този звук. Знаете какво е разписанието на президента, непрестанно на открито в чужбина, значими решения тук в България ". По думите му част от акцията е да се нападна и служебното държавно управление.

" Във всички виждам сериозен конкурент и всеки има право да изложи своите хрумвания. Аз не разделям претендентите за президент ", сподели още Румен Радев. На въпрос за спор сподели: " Направете един лист с всички, които желаят и ще вземам участие ".

Какво съставляват " Досиетата Пандора " четете
Какво до момента беше известно за българската връзка четете
Сръбски министър се оказа с парцели в България - четете
Какви са разкритията за Русия и реакцията на Москва четете


Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР