Президентът Румен Радев обяви, че ще учреди годишни награди за

...
Президентът Румен Радев обяви, че ще учреди годишни награди за
Коментари Харесай

Радев ще учреди годишни награди за най-успешна интеграция на хора с увреждания

Президентът Румен Радев разгласи, че ще учреди годишни награди за бизнеса, трудови и просветителни организации, интегрирали най-пълноценно хора с увреждания.

 © Българска телеграфна агенция
Това стана ясно на кръгла маса, на която се обсъждаха опциите за пълноценна интеграция на хората с увреждания на пазара на труда. Форумът се организира под егидата на президента.

Президентът Радев пое уговорката, че всяка година ще провежда сходен спорен конгрес, на който ще се разисква по какъв начин да бъде усъвършенствана нормативната база. Според Румен Радев може да бъде учредена и премия за община, осигурила най-хубави условия за хора с увреждания.

Президентът Радев прикани за основаване на социална среда, в която хората с увреждания да се усещат почтени и пълноценни жители.
 Да сме съпричастни към проблемите на хората с увреждания, прикани Румен Радев Да сме съпричастни към проблемите на хората с увреждания, прикани Румен Радев
Кои са нужните промени, които ще доведат до пълноценната интеграция на всички хора с увреждания на пазара на труда. Това е задачата на кръгла маса,...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР