Президентът Румен Радев няма намерение да се среща с премиера

...
Президентът Румен Радев няма намерение да се среща с премиера
Коментари Харесай

Радев ще обсъжда с Борисов само икономика и борба с корупцията

Президентът Румен Радев няма желание да се среща с премиера Бойко Борисов с единствената цел да разискват управническата стратегия на държавното управление. Той изиска съответни ограничения за битка с корупцията и със спада на задграничните вложения.

„ Среща има когато водената от премиера коалиция създаде ясна и съответна визия за оправянето с корупцията по високите етажи на властта, за увеличение на вложения и реализиране само че стопански растеж, който да направи по този начин, че да догоним страните от Централна и Източна Европа. Нали не очаквате до беседваме за 4-годишната стратегия, която заключения хората на улиците?!”, безапелационен беше президентът.
Няма покана за среща Радев – Борисов Според началника на президентския кабинет Иво Христов, думите на президента са разбрани неправилно
Той отхвърли до вземе отношение по договарянията в обединението кой да остане в ръководството след оставката на вицепремиера Симеонов.

Радев означи, че депутатите са тези, от които зависи дали заплатите на високопоставените политици ще бъдат понижени. По думите му една от аргументите за митингите е, че жителите не имат вяра, че хората във властта живеят единствено от месечните си хонорари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР