Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект,

...
Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект,
Коментари Харесай

Радев няма да започва политически проект, ще подкрепи тези, чийто приоритет е народът

Президентът Румен Радев не счита да стартира нов политически план, тъй като задачата му е да поддържа тези, които работят в интерес на хората. Държавният глава съобщи това в Карнобат, където е на посещаване във връзка празника на града.

Държавният глава Румен Радев през днешния ден дойде в Карнобат във връзка патронния празник на града.

По време на визитата си президентът разяснява няколко настоящи тематики. Сред тях: абсурда със фотосите от вкъщи на премиера Бойко Борисов, недоволствата от страна на публицисти, че нямат достъп до депутатите в новата постройка на Народното събрание и политическите си планове.

Президентът изрично съобщи, че няма да основава нов политически план, защото поддържа всяка партия, която пази ползите на народа.

" Все повече жители и организации припознават президента като значим фактор за действителната смяна в страната. И от ден на ден разнообразни партии, сдружения и организации показват поддръжка на позициите на президента и на тезите на президента. Аз от дълго време съм декларирал, че поддържам всяка организация, партия, придвижване, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще не преставам да ги поддържам ", съобщи Радев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР