Президентът Румен Радев не отрече категорично, че е шпионирал с

...
Президентът Румен Радев не отрече категорично, че е шпионирал с
Коментари Харесай

Радев не отрече за дрона

Президентът Румен Радев не отхвърли изрично, че е шпионирал с дрон премиера Бойко Борисов. „ Управлявал съм и аероплан, управлявал съм и дрон. Не мога да пояснявам всичко изречено от господин Борисов, тъй като за разлика от него моята фикция въпреки всичко има някакви граници ", сподели президентът в Перник. Навръх рождения си ден той посети миньорския град.

" Как да ви кажа. Моят дрон е толкоз добър, че може да влиза в спални, да прави записи, да отваря чекмеджета ", сподели още Радев, пробвайки се да прояви възприятие за комизъм. И добави: " В момента има безразсъден сюжет - да се отклони вниманието от най-големият въпрос, а той е дали фотосите са режисура и дали записът е инсталиран. "

Президентът ме шпионира с дрон. Вдига дрон и да ме снима. Непрекъснато. Стига ми даже до терасата - на един метър от мен, възмути се през вчерашния ден министър председателят Бойко Борисов. И описа, че неговата защита от НСО и тази на Радев спят в една и съща сграда сред двете резиденции в " Бояна ". Като кажа на защитата, че ще го смъква този дрон, те се обаждат на сътрудниците си от екипа на Радев и той си прибира машината, продължи Борисов. Той се закани, че най-после персонално ще смъкна противодронната систама от колата си и ще унищожи летящия агресор.

" Нелепо е да се лепят етикети по НСО. Хората там са експерти с висок морал. Екипите, които охраняват президента, премиера и ръководителя на Народното събрание, са най-хубавите ", сподели още Румен Радев.

" Не знам по какъв начин е позволено да се снима в спалня. Има органи, които би трябвало да открият. НСО охранява отвън постройката, а когато домакинът допусне да влезе някой посетител, НСО не дава отговор. Премиерът да си направи преценка какви са хората от неговия кръг ", съобщи Радев. И добави: „ Такова навлизане в персоналното пространство е неприемливо. Тази фотография значи риск за живота на премиера. В ход е служебна инспекция, която би трябвало да откри всички обстоятелства ”.  

Щом видях фотосите, незабавно се свързах с НСО и ги посъветвах да създадат инспекция и да изчистят всички опасности. Притеснителна е фотографията със спящия господин Борисов. Тя е тревожна, тъй като това значи риск за живота на министър-председателя. Затова ги изпратих при премиера, с цел да изчистят и открият всичко ", сподели Румен Радев
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР