Президентът Румен Радев назначи с указ Калоян Методиев за началник

...
Президентът Румен Радев назначи с указ Калоян Методиев за началник
Коментари Харесай

Политологът Калоян Методиев оглави кабинета на прeзидента

Президентът Румен Радев назначи с декрет Калоян Методиев за шеф на своя кабинет. Той заема мястото на Иво Христов, който стана евродепутат.
Иво Христов: Не Борисов, а Цветанов завоюва изборите за ГЕРБ Той очерта като проблеми в Българска социалистическа партия вътрешните битки и част от хората в партията
Калоян Методиев е роден на 24 април 1976 година в град София. През 1994 година приключва 133 СОУ „ Ал. С. Пушкин “ с филантропичен профил и съветски език. През 2001 година се дипломира като магистър по политология в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, където специализира Външна политика и Национална сигурност.

Калоян Методиев е лекар по политология. Автор е на няколко монографии и на голям брой публикации и изявленията на политическа и обществена тема. Има научни изявления на британски, сръбски, хърватски и албански език. От 2010 до 2019 година е хоноруван учител в катедра „ Политология “ на Софийския университет.

От 2012 година до 2017 година е помощник в ЮЗУ „ Неофит Рилски “, където води курсове по Политически маркетинг, Институции на актуалната страна, Политически партии, Имиграционни политики, Съвременна политическа история на Балканите.

От 2015 година до 2019 година е политолог и основен анализатор на Института за тактики и разбори.

Член на Стратегическия съвет към президента на Републиката, основан през месец март. Женен е, с две деца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР