Президентът Румен Радев коментира темата с исканата оставка на вицепремиера

...
Президентът Румен Радев коментира темата с исканата оставка на вицепремиера
Коментари Харесай

Румен Радев: Безконтролната власт ражда цинизъм

Президентът Румен Радев разяснява тематиката с желаната оставка на вицепремиера Валери Симеонов. Според президента безконтролната власт ражда цинизъм, а по този начин не може да има дейно ръководство. Президентът е в Пловдив, където изнася пред студенти лекция на тематика " Ценности, водачество, обучение в демократичното общество ".

Лекцията на президента пред студенти и жители завърши преди минути. Всичко се организира при извънреден интерес. Зададени бяха доста въпрос от обучение, стопанска система, политика. Не беше пропусната и тематиката с желаната оставка на Валери Симеонов от майките на деца с увреждания и от други жители.
 © БТАРумен Радев, президент на Република България: Безконтролната власт ражда цинизъм. С цинизъм не може да имаме дейно ръководство, не можем да мислим за проблемите на хората. Това, което виждам в този момент сега е, че цялата сила ще се концентрира върху личността на господин Валери Симеонов, само че това не взема решение казуса с неналичието на надзор и с цинизма.  Втори ден на митинг с искане за оставката на Валери Симеонов Втори ден на митинг с искане за оставката на Валери Симеонов
Втори ден майки на деца с увреждания и солидарни с тях жители ще излязат на митинг под прозорците на властта с искане за оставката на вицепремиера...

На срещата президентът Румен Радев разяснява още, че България не се е възползвала съответно от участието си в Европейски Съюз и изоставаме по отношение на други някогашни социалистически страни.

Време ли е за президентска република и основава ли президентът партия - това също бяха въпроси към него от страна на студентите.
" Партия може да създавате самите вие. Вие би трябвало да подкрепите всяко политическо придвижване, което работи за модернизацията на България ", отговори Радев.
Подробности очаквайте в идващите ни излъчвания вести.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР