Президентът Румен Радев кани лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на

...
Президентът Румен Радев кани лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на
Коментари Харесай

Президентът Радев покани Бойко Борисов, за да обсъдят проблемите в страната

Президентът Румен Радев кани водача на ГЕРБ Бойко Борисов на среща, с цел да обсъдят проблемите с корупцията и икономическото развиване на страната. Президентът заяви това след присъединяване си в на празника на Сухопътните войски във Военната академия " Георги Стойков Раковски ".

Президентът Румен Радев уточни, че не трябва да се бърка закон с визия. Така той отговори на думите на премиера Борисов, че е разискал с Корнелия Нинова и плана на Българска социалистическа партия " Визия за България ", а отхвърли среща на представители на ГЕРБ.

Президентът Румен Радев отхвърли изказванията, че той и Българска социалистическа партия подстрекават митингите. Според президента България не би трябвало да подписва Пакта за миграция на Организация на обединените нации.

Българите виждат, че всички дейности на ръководещите имат една цел - да не изгубят властта. Всяка власт, без значение дали сегашната или идната, би трябвало да знае, че няма да може да ръководи по досегашния метод, акцентира президентът. Според него българите все по-решително и проведено ще търсят правата си, тъй като се мерят освен с предишното, само че и с страните към нас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР