Президентът Румен Радев изглежда притеснен – преминава към лични нападки,

...
Президентът Румен Радев изглежда притеснен – преминава към лични нападки,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Президентът Румен Радев изглежда притеснен

Президентът Румен Радев наподобява обезпокоен – минава към персонални нападки, тъй като няма причини. Това разгласи пред бТВ зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка нападките на Радев към премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

Твърдението за бизнес връзки сред Бойко Борисов и Делян Пеевски е несъстоятелно, разгласи зам.-председателят на ГЕРБ.

Според него президентът е обезпокоен поради обещанията, които не е осъществил. Той попита за какво Радев не приказва за Елена Йончева, която по думите му е източвала КТБ с човек от най-близкото обграждане на Цветан Василев.

Репликата за шербета беше провокация, на която Борисов не се поддаде, сподели още Цветанов. Според него Радев завижда на Борисов.

Зад абсурда с шефа на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) проф. Камен Плочев зам.-председателят на ГЕРБ вижда политическа провокация.

Той посочи, че ориста на шефа на касата ще се взема решение след среща на парламентарната група на ГЕРБ със здравния министър Кирил Ананиев и след това, в случай че се постанова – с Плочев. Настоящият шеф на НЗОК бил препоръчан от отстранения здравен министър проф. Николай Петров.

Цветан Цветанов разгласи, че има висок предел на толерантност и за него е значимо да поддържа парламентарното болшинство във връзка думите на съдружния сътрудник Волен Сидеров, че в случай че държавното управление падне поради Истанбулската спогодба, отговорен ще е Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР