Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава посрещнаха деца, подпомогнати

...
Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава посрещнаха деца, подпомогнати
Коментари Харесай

Деси Радева елегантна в тъмен тоалет за украсяването на елхата в президентството

Президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава посрещнаха деца, подкрепени от самодейността Българската Коледа, в президентството и украсиха дружно с тях охолно коледно дърво по случай идните празници.

"Коледата може да стартира! ", разгласи Румен Радев, откакто децата го увериха, че са изработили празнична декорация и са написали писмата си до Дядо Коледа. Румен Радев уточни, че елхата, украсена от дребните посетители на Дондуков 2, е чудесна, тъй като "грее " с въображението и фантазиите на децата.

Съпругата на президента бе елегантна в релефна тъмносиня рокля с дълги ръкави, разкроена от талията и с дължина до коляното. Тоалетът бе комбиниран с червени лачени обувки на висок ток и контрастна перлена огърлица. Радева и президентът изглеждаха окрилени измежду толкоз доста детски усмивки и празничен искра.

По време на коледното празненство дребните посетители и Лили Боянова създадоха коледни играчки, писаха писма до Дядо Коледа с Мариана Векилска, украсиха коледни сладки и джинджифилова къща с MasterChef, пяха коледни песни с Михаела Филева и четоха коледни приказки с Антон Хекимян.

Участници в тържеството бяха и реализатори от 144 СОУ Народни будители, Танцов отбор Пламъче, Спортен клуб по художествена гимнастика Финес, Студио за типичен и съвременен балет Ирина Стоянова - Симона Кюрчева и Ая Христова. Изпълнение на саксофон направи Добромир Добрев, ученик на Националното учебно заведение за музикални и театрални изкуства Христина Морфова в Стара Загора.

Шестнадесетото издание на благотворителната самодейност си слага за цел да помогне на децата с тежки болести и увреждания като обезпечи модерна високотехнологична инсталация и сложна грижа за тях, оповестяват от прессекретариата на президентската институция.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР