Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава показаха висока класа

...
Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава показаха висока класа
Коментари Харесай

Радеви заблестяха със стил в Токио

Президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава демонстрираха висока класа с външността и държанието си на церемонията по интронизацията на император Нарухито в Япония.

Българският президент беше облечен в черен фрак с бяла жилетка и папийонка, а Десислава Радева бе в ефирна рокля в бледолилаво с транспарантни ръкави, остро V-образно деколте и дължина до земята. Тя бе гарнирана с необятен бял колан в талията, който бе комбиниран с аксесоарите на брачна половинка ѝ. Радева носеше и перлена огърлица с акцент черен камък. Косата ѝ бе прибрана в невисок кок, написа Dir.bg.

Президентската двойка се държеше за ръка по време на събитието. Сред останалите присъстващи бяха някогашният френски президент Никола Саркози, полският президент Анджей Дуда и брачната половинка му Агата, чешкият министър-председател Андрей Бабиш и брачната половинка му Моника, кралят и кралицата на Холандия - Максима и Вилем-Александър, принц Чарлз, датската принцеса Мери и принц Фредерик, белгийският крал Филип и брачната половинка му Матилд и доста други.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР