Президентът Румен Радев е недоволен от конституционно отредените му правомощия

...
Президентът Румен Радев е недоволен от конституционно отредените му правомощия
Коментари Харесай

Караянчева: Президентът е недоволен от правомощията си и затова се заяжда с нас

Президентът Румен Радев е неудовлетворен от конституционно отредените му пълномощия и по тази причина непрестанно се заяжда с нас и основава напрежение сред институциите. Непрекъснато повтаря по какъв начин сме били на дъното. За няколко години не посочи нито един позитив. В чужбина обаче приказва по различен метод – за високия стопански напредък на страната и даже кани вложители. Това разяснява ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева (ГЕРБ) в петък пред младежкия актив на партията, представена от БГНЕС.

Тя разяснява изказването на президента по време на честванията на Шипка, че ръководството на Бойко Борисов закотвя България към дъното: " Аз не знам от кое място се осведоми президентът, тъй като през вчерашния ден ръководителят на Европейската комисия беше в България и сподели, че България се развива извънредно добре, стопански растеж има и аз това го виждам. Не знам дали той не се осведоми само и единствено от партийната си телевизия - Българска социалистическа партия, тъй като приказва като беквокал на госпожа Нинова ".

Не прилича на най-голямата опозиционна партия в България да отсъства няколко месеца от парламентарния живот, продължи Караянчева, говорейки за Българска социалистическа партия.

" Обещаваха ни сериозна законодателна активност, към момента я чакаме ", означи тя и попита къде е отишла Елена Йончева, която преди европейските избори беше извънредно дейна и обикаляше институциите с папки. " Йончева се скри, само че на оклеветените хора и институции извинения не бяха поднесени ", подсети ръководителят на Народното събрание.

Тя показа упованията си предизборната акция да бъде цялостна с черен пиар и посъветва младежите да не се поддават на провокациите на опозицията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР