Президентът Румен Радев е на посещение в Държавата Израел, съобщиха

...
Президентът Румен Радев е на посещение в Държавата Израел, съобщиха
Коментари Харесай

Румен Радев е на посещение в Израел

Президентът Румен Радев е на посещаване в Държавата Израел, оповестиха от прессекретариата на президента.

Визитата на българския държавен глава е по покана на израелския му сътрудник президента Реувен Ривлин по случай отбелязването на 75-ата годишнина от освобождението на Освиенцим и Деня за възпоменание на Холокоста. Във възпоменателното събитие се чака да вземат участие над 40 държавни и държавни ръководители от целия свят.
Днес Румен Радев ще организира среща със своя сътрудник Реувен Ривлин в президентския замък в Ерусалим. Държавният глава ще беседва в Кнесета и с ръководителя Юли-Йоел Еделщайн. По-късно денем българският президент и водената от него делегация ще се срещнат с членове на института „ Яд Вашем “.

На 22 януари Румен Радев ще посети Центъра за мир и нововъведения „ Перес “, както и компанията за самостоятелни коли Mobilеye.

На 23 януари българският президент ще съставлява страната ни на Петия интернационален конгрес за Холокоста в мемориала „ Яд Вашем “. Официалното събитие, което отбелязва 75-ата годишнина от освобождението на Освиенцим и Деня за възпоменание на Холокоста, е под патронажа на израелския президент Реувен Ривлин. По-късно в Тел Авив Румен Радев ще участва на премиерната прожекция на израелско-българския документален филм „ Следващото потомство “ на българския режисьор Димитър Гочев. След края на кино лентата президентът ще се срещне с представители на българската общественост.
В рамките на визитата си президентът Радев ще организира двустранни срещи със свои сътрудници. По време на визитата си в Израел българският държавен глава ще бъде придружаван от брачната половинка си Десислава Радева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Чичо (преди 2 секунди) Рейтинг: 27970 | Одобрение: 3285 Бля-бля- бля, Тъпия отново се плюнчи.  Ухилен  0  1 Loshia (преди 3 минути) Рейтинг: 689 | Одобрение: -631 Стига си се разхождал върви на такива места само да тормози други посетители за визити в тяхните страни с цел да може да си разноски камилата до него дето се мисли за първа дама и да си демонстрира по този начин наречените нови рокли които се заплащат с пари на президенството с корист!  Ухилен Лошо има по неприятно от мене няма!!!!Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР