Президентът Румен Радев е готов с поредния си служебен кабинет,

...
Президентът Румен Радев е готов с поредния си служебен кабинет,
Коментари Харесай

Финал в Lupa.bg: Румен Радев готви военен кабинет

Президентът Румен Радев е подготвен с следващия си длъжностен кабинет, в който ще доминират военните! Източник от „ Дондуков” №2 разкри единствено пред Lupa.bg какво ще се случи в идващите месеци до провеждането на избори за новото 48-о Народно заседание, които евентуално ще се случат в неделите на 2 или 9 октомври.

„ След изявлението на Слави към този момент е ясно, че отиваме на избори. Дотогава ще ръководи служебно държавно управление, което в общи линии към този момент е готово. Според сигналите, които насочат партиите, първата стъпка е бламиране на бюджета. Възможно е и някаква част от него да бъде призната, само че с такива условия, че никой няма да желае да ръководи с сходно систематизиране на парите.

Така ще се стигне завъртането на рулетката - президентът ще връчи мандат на Политическа партия – няма да мине номерът, след това на Бойко – поддръжка тук няма отникъде, третата партия, която и да е тя, евентуално ще се откаже даже да пробва да образува държавно управление.

Целта е да устоят до края на юли, когато Радев ще разпусне Народното събрание, август и септември ще сме в предизборна акция със длъжностен кабинет и през октомври да е вотът”, показа проекта източникът на Lupa.bg.

По думите му този път при съставянето на своя кабинет щял да разчита единствено на най-верните си хора – т.е., може да чакаме държавно управление с превес на военни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР