Президентът Радев трябва да даде ясен отговор защо България присъства

...
Президентът Радев трябва да даде ясен отговор защо България присъства
Коментари Харесай

БСП към Радев: Защо България е намесена за взрива на Кримския мост

" Президентът Радев би трябвало да даде явен отговор за какво България участва в информацията, изнесена от съветска страна за гърмежа на Кримския мост ". Това изиска Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия в своя позиция - тя е разпратена до медиите.

Румен Радев незабавно да разпореди на българските служби следствие на случая с камиона, тръгнал от Бургас, упорстват от " Позитано " 20.

" В тази възходяща борба да се даде бърз и явен знак и да не се позволява България да бъде въвличана по какъвто и да е метод в спора ", безапелационни са от Българска социалистическа партия.

Взривът на Кримския мост е проведен от украинските специфични служби, заяви вчера президентът на Русия Владимир Путин, представен от ТАСС. На среща с ръководителя на Следствения комитет на Руската федерация Александър Бастрикин, той назова станалото даже " атентат ".

Бастрикин удостовери това и добави, че в подготовката на атентата на украинските специфични служби са помогнали жители на Русия и непознати страни. По думите му Следственият комитет на Русия е открил маршрута на взривения камион на Кримския мост - това е България, Грузия, Армения, Северна Осетия, Краснодарски край.

Във връзка с изключителното състояние ръководителят на Следствения комитет сподели: " Дадени са съответните инструкции за осъществяване на оперативно-издирвателни действия на органите на ФСБ, Министерството на вътрешните работи на Русия ". За детонацията на Кримския мост е формирано наказателно дело за тероризъм ".

Първоначалните данни от следствието сочат, че гърмежът бил проведен от украинските специфични служби за е била " да унищожат главен цивилен инфраструктурен обект ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР