Президентът Радев отново заблуждава и манипулира българското общество, казвайки днес

...
Президентът Радев отново заблуждава и манипулира българското общество, казвайки днес
Коментари Харесай

Плевнелиев: Радев да стои далеч от германските инвестиции у нас

Президентът Радев още веднъж заблуждава и манипулира българското общество, казвайки през днешния ден в Асеновград: " Специално за завода на " Фолксваген " аз поканих немския президент. " Това съобщи президентът Росен Плевнелиев в коментар на думите на настоящия държавен глава.
По думите му, три са заблужденията, които Плевнелиев разсея.
В делегацията на немския президент е нямало въобще представител на Фолксваген. В  същото време екипите на немската компания договарят с държавното управление и автомобилния клъстер на България повече от година. И тези договаряния не са свързани с Президетството.
Освен това, договарянията се водят не с екипи на " Фолксваген ", а на " Шкода ". Това, съгласно Плевнелиев, демонстрира " дълбока непросветеност " от страна на президента Радев, написа " 24 часа ".
И не на последно място, самите договаряния, както и бъдещото решение по договорката е напълно експертно, съгласно Плевнелиев. Това от своя страна означавало " надълбоко недоумение на процеса на договаряния " от страна на Радев.
Политизирането на тематиката е надълбоко неправилно, счита някогашния президент. Според него, самото говорене пречи, без значение от кого, още повече от президента Радев.
" Решението може да се вземе скоро, само че може и с известна степен на възможност да се отсрочи. Политическото говорене на Радев е контрапродуктивно и ще ни отдалечи, освен това - ще създаде извънредно отрицателна реакция на вложителя ", предизвести Плевнелиев.
Като почетен ръководител и основател на автомобилния клъстер на България, той прикани президента Радев да стои настрани.
" По плана работим и преговаряме дружно с държавното управление повече от година. Радев не е имал нищо общо. По-добре и да няма. "
" Българското общество през днешния ден получи още едно доказателство за разликата сред популисти, в тази ситуация Радев, и публично виновни водачи, които мислят и работят дълготрайно, в действителност желаят тази стратегическа инвестиция да се случи, и точно по тази причина мълчат и работят отдадено повече от година ", заключи Плевнелиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР